DISSENY

Anem més enllà del pensament convencional, creem i treballem idees noves que facin créixer als nostres clients, buscant solucions diferents per a les noves necessitats.
Proporcionem comunicacions clares, rellevants, il·lustracions, que despertin idees i facin mirar.
A TRAMA sabem que transmetre, comunicar, difondre, són tres elements bàsics per la seva publicitat.
A més d'assessorar-lo en cada projecte, en la selecció de materials i mitjans per a tots els seus rètols i impressions, TRAMA també posa a la seva disposició, el seu equip de disseny per a assessorar i realitzar la imatge corporativa de la seva empresa, logos, disseny de papereria o de qualsevol mena de material publicitari imprès.
Per això analitzem la maquetació, la preimpressió i la impressió, obtenint el millor resultat en qualsevol feina, perquè el que fem ens agrada i ho demostrem cada dia.

DISSENY WEB

El nostre objectiu, és crear un bon disseny web atractiu que mantingui un estil corporatiu propi i que combini la facilitat d'ús, així com que atregui a clients i els permeti obtenir la informació que busquen de manera ràpida i senzilla. Obtenir un bon disseny web, creatiu, clar i efectiu, és clau per a la presència online de la seva empresa.

Contacte

Pressupost sense compromís, per qualsevol consulta, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Rda. Ibèrica 153 bis
08800 Vilanova i la Geltrú

info@solucionstrama.cat

+34 938 14 13 75
+34 609 25 74 41

Your message has been sent. Thank you!