impressiÓ gran format

Plòters d'impressió d’ultima generació que ens permeten realitzar treballs d'alta qualitat en impressió digital a partir d'un bon original, aconseguint d'aquesta manera reproduir imatges sobre gran varietat de suports rígids o flexibles, vinils en tota la seva àmplia gamma i varietat, lones, microperforats, etc.
Aconseguint amb cada un d'ells un resultat perfecte per a cada necessitat.
Som experts en l'aplicació de vinils i impressions sobre tota mena de superfícies: parets, plaques, vehicles, tota mena de rètols, vidres, aparadors...

IMPRESSIÓ AMB TINTES ECOLÒGIQUES

Dissenyades pensant en el medi ambient a més d'oferir una increïble qualitat d'imatge, consistència i durabilitat tant en interior com exterior, les tintes HP Làtex amb base d'aigua ofereixen un atractiu perfil mediambiental.
Apte per a espais interiors als quals no poden arribar els solvents, com els sanitaris, escolar, despatxos: les tintes HP Làtex amb base d'aigua són inodores.
Impressió més saludable: sense necessitat d'una ventilació especial, sense etiquetes amb advertències de perill, ni HAP, sense níquel.
Aconsegueixi alts estàndards: les tintes HP Làtex tenen els certificats UL ECOLOGO® i UL GREENGUARD GOLD i les impressions compleixen amb els criteris de AgBB.

impressiÓ digital/offset

Impressió sobre paper satinat, brillant, polièster, paper Conqueror, entre d'altres.
Targetes de visita: targetes de paper, cartó, adhesives, amb diferents acabats (metal·litzat, vernís, transparent, UVI...).
- Papereria: carpetes, sobres, segells, albarans amb còpia i sense, calendaris, blocs de notes...
- Publicitat: flyers, fulletons, cartells, desplegables, pòsters, impressions de gran format en plòter.
- Editorial: catàlegs amb grapa o encolats, llibres...
- Restaurants i esdeveniments: tota mena de cartes personalitzades, entrades, invitacions, felicitacions, minutes, polseres de paper impreses…

 

Contacte

Pressupost sense compromís, per qualsevol consulta, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Plaça de les Arts, núm. 25,
08720, Vilafranca de Penedès.

info@solucionstrama.cat

+34 931. 979. 121
+34 609. 257. 441

Your message has been sent. Thank you!